Cégünk a Gazdaságfejlesztési Program Minősített Szállítója

Határon túli gépbeszerzési pályázat(Magyar program)

A magyar kormány által finanszírozott Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Program a határon túli gazdáknak nyújt támogatást mezőgazdasági eszközök beszerzésében.

Egyszerű pályázat apróbetűk nélkül,
vállalkozók és magánszemélyek részére egyaránt!

Rólunk:

Cégünk kiváló minőségű magyar gyártású gépeket kínál a Kárpátmedencei Gazdaságfejlesztési Programban. Az Önök leghatékonyabb kiszolgálása érdekében irodákat üzemeltetünk Székelyföldön, Partiumban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján és Drávaszögben, ahol kollégáink személyesen segítik a gazdálkodókat a programmal kapcsolatban.

  • Cégünk a GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAM MINŐSÍTETT SZÁLLÍTÓJA!
  • Cégünk rendelkezik a legtöbb tapasztalattal a Gazdaságfejlesztési Programmal kapcsolatban. Indulása óta (2016 március, Vajdaság) segítjük a határon túli gazdákat az eszközvásárlási pályázatokban Erdélyben, Partiumban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján és Drávaszögben.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar-magyar kapcsolatokat erősítjük! Magyarországi és határon túli magyar gyártók termékeit kínáljuk a határon túli gazdák számára!
  • A programban érintett országok gyártóinak termékei egészítik ki a magyar gyártású gépek kínálatát pl.: IRUM, Agromehanika.
  • Pályázati tanácsadás

Mezőgazdasági gépek

Legelő és gyepkezelés gépei

Erdészet

Képviselt cégek

Elsősorban a saját, a magyarországi és a kárpát-medencei magyar gépgyártók termékeit kínáljuk a határon túli programban. Ezeken kívül a pályázatban érintett célországok azon termékeit, amelyek méltán tartanak igényt komoly érdeklődésre. Ilyen például a szászrégeni IRUM Erdélyben, a bácskapalánkai Majevica Vajdaságban vagy a krajn-i Agromehanika Szlovéniában.

Harmadik országbeli terméket csak abban az esetben kínálunk, ha nincs az Önök részéről felmerült igénynek megfelelő magyar gyártója vagy gyártási kapacitása az adott terméknek. Ilyen páldául a Cosmeco vagy az Agromaster gépgyárak termékei.

Stratégiánk

Magyarországon egyedüli olyan cégcsoport vagyunk, akik a Gazdaságfejlesztési Program indulásától segítik a gazdákat a sikeres pályázatok megvalósításában! Véleményünk szerint a hatékony segítségnyújtás kizárólag személyesen valósítható meg, ezért az érintett célterületek többségében saját irodákat és telephelyeket üzemeltetünk, amelyekben helyi munkatársakkal dolgozunk. Öt ország hat régiójában vagyunk jelen: Kárpátalján, Vajdaságban, Drávaszögben, Székelyföldön, Partiumban.

A Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Program kezdetétől rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Számos megoldandó feladattal találtuk magunkat szemben, ismerjük a pályázatok buktatóit, de a sikerre vezető megoldásokat is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Program elindulása óta több száz gazdának segítettünk a sikeres pályázásban.