Cégünk a Gazdaságfejlesztési Program Minősített Szállítója

Határon túli gépbeszerzési pályázat(Magyar program)

A magyar kormány által finanszírozott Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Program a határon túli gazdáknak nyújt támogatást mezőgazdasági eszközök beszerzésében.

Egyszerű pályázat apróbetűk nélkül,
vállalkozók és magánszemélyek részére egyaránt!

Rólunk:

Cégünk kiváló minőségű magyar gyártású gépeket kínál a Kárpátmedencei Gazdaságfejlesztési Programban. Az Önök leghatékonyabb kiszolgálása érdekében irodákat üzemeltetünk Székelyföldön, Partiumban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján és Drávaszögben, ahol kollégáink személyesen segítik a gazdálkodókat a programmal kapcsolatban.

  • Cégünk a GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAM MINŐSÍTETT SZÁLLÍTÓJA!
  • Cégünk rendelkezik a legtöbb tapasztalattal a Gazdaságfejlesztési Programmal kapcsolatban. Indulása óta (2016 március, Vajdaság) segítjük a határon túli gazdákat az eszközvásárlási pályázatokban Erdélyben, Partiumban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján és Drávaszögben.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar-magyar kapcsolatokat erősítjük! Magyarországi és határon túli magyar gyártók termékeit kínáljuk a határon túli gazdák számára!
  • A programban érintett országok gyártóinak termékei egészítik ki a magyar gyártású gépek kínálatát
  • Pályázati tanácsadás

Mezőgazdasági gépek

Legelő és gyepkezelés gépei

Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei

Erdészet

Képviselt cégek

Elsősorban a saját, a magyarországi és a kárpát-medencei magyar gépgyártók termékeit kínáljuk a határon túli programban. Ezeken kívül a pályázatban érintett célországok azon termékeit, amelyek méltán tartanak igényt komoly érdeklődésre. Harmadik országbeli terméket csak abban az esetben kínálunk, ha nincs az Önök részéről felmerült igénynek megfelelő magyar gyártója vagy gyártási kapacitása az adott terméknek. Ilyenek páldául a Metal-Fach vagy az Agromaster gépgyárak termékei.

Stratégiánk

Magyarországon egyedüli olyan cégcsoport vagyunk, akik a Gazdaságfejlesztési Program indulásától segítik a gazdákat a sikeres pályázatok megvalósításában! Véleményünk szerint a hatékony segítségnyújtás kizárólag személyesen valósítható meg, ezért az érintett célterületek többségében saját irodákat és telephelyeket üzemeltetünk, amelyekben helyi munkatársakkal dolgozunk. Öt ország hat régiójában vagyunk jelen: Kárpátalján, Vajdaságban, Drávaszögben, Székelyföldön, Partiumban.

A Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Program kezdetétől rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Számos megoldandó feladattal találtuk magunkat szemben, ismerjük a pályázatok buktatóit, de a sikerre vezető megoldásokat is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Program elindulása óta több száz gazdának segítettünk a sikeres pályázásban.